Let op: Het e-mailadres dat u opgeeft is alleen zichtbaar voor mij, en wordt niet bij uw reactie gepubliceerd. De naam die u opgeeft wel. Anoniem reageren? Gebruik dan een fictieve naam.

Deel geen vertrouwelijke informatie in dit gastenboek. Wilt u contact met mij opnemen? Kijk dan op de pagina contact.

Reactie plaatsen

Reacties

Carolien
3 maanden geleden

Ik ben in regressietherapie gegaan bij Nicole met het doel meer acceptatie en aanvaarding te krijgen in de relatie met mijn dochter. Ik ben na een zorgvuldig intake gesprek in 2 regressiesessies met Nicole teruggegaan naar de voorouderlijke lijn (mijn beide ouders) en in 1 regressiesessie naar de relatie met mijn dochter. Tot slot heb ik een resetsessie gedaan vanaf mijn geboorte.

Ik heb het als zeer biezonder ervaren dat ik tijdens de regressiesessie met mijn moeder voelde dat mijn moeder via haar hart keek in mijn hart. Ik voelde mij door haar gezien. Het was een verbinding op hartsniveau. Vervolgens kon ik energetisch aan mijn moeder teruggeven wat niet van mij is en het samen in het universum plaatsen. Oude trauma’s werden gezien en geheeld. Ik ervoer in de weken erna dat de issues met mijn moeder meer op de achtergrond verdwenen en ik meer mijn plek kan en mag blijven innemen in de relatie met mijn moeder en dat ik beter voor mezelf kan zorgen. Een week na deze regressie sessie is het contact ( na een lange periode van geen contact) met onze dochter weer tot stand gekomen op beider gelijktijdig initiatief. Voor ons (mijn partner en ik) wonderbaarlijk. We bouwen hierop nu positief verder en zijn vol vertrouwen en hoop voor de toekomst. Ik ben hier heel dankbaar voor en voel en ervaar dat door het energetisch aanpakken van de issues met mijn ouders en mijn dochter we dit hebben mogen bereiken en we zijn heel erg blij dat we opnieuw in verbinding zijn met onze dochter.
In de resetsessie is alles vanaf de periode van mijn geboorte tot heden, wat mij niet diende, energetisch teruggeplaatst in het universum. Ik voelde mij gezien en erkend en heb ervaren dat het kleine meisje Carolien door mij getroost en in haar kracht gezet kan worden. De oude Carolien heeft plaatsgemaakt voor een nieuw energetisch verrijkte Carolien. Wat ben ik gezien door Nicole en het universum!! Heel dankbaar 🧚.Ik kan Nicole heel erg aanbevelen 🫶

Sander
6 maanden geleden

Dankzij 7 sessie's bij Nicole sta ik weer helemaal in m'n eigen kracht.
Nicole gaat met je terug naar de oorzaak van je probleem en niet alleen naar het hier en nu.
Onderliggende oorzaken worden aangepakt waardoor ik de wereld weer helder zie, frustraties van vroeger kan loslaten en trauma's de afsluiting heb kunnen geven die nodig waren.

Ik zal ook zeker in de toekomst geen 2 keer hoeven nadenken wie te benaderen als ik moeite heb met verwerken.

Dank je wel Nicole.!

Tine Beun
8 maanden geleden

Ik heb veel gehad aan de hypnosessies van Nicole. Soms heel zwaar en confronterend, maar het bracht mij wel veel verder in het proces. Ik heb dingen kunnen verwerken en kunnen loslaten, en sta hierdoor nu wel in mijn kracht. Als je bereid bent om aan jezelf te werken en hierop te reflecteren, dan ben je bij Nicole.aan het juiste adres..

Marijke Mulder
10 maanden geleden

Begin van dit jaar ben ik in therapie geweest bij Nicole. Ik heb hele fijne en opzienbare vorderingen gemaakt bij haar. Nicole is een warme persoonlijkheid, maar ze houdt ook goed de touwtjes in handen. Mij heeft ze van divers oud zeer afgeholpen en voor het eerst in mijn leven durf ik nu veel meer. Ik ben flink positief aan het veranderen op vele vlakken. Mijn zelfvertrouwen groeit ook gestaag. Ik vind het zo mooi dat alles wat we hebben aangepakt ook zijn positieve uitwerking heeft en zelfs nu gaat dat nog door! Ik zou Nicole aan iedereen aanraden.

Tim
een jaar geleden

Vooraf had ik een verwachting van Hypnotherapie, die volledig is uitgekomen.
Deze was namelijk; 'met hypnotherapie kom je sneller en effectiever tot hetgeen wat je wilt oplossen. '
In 6 sessie’s heb ik, met begeleiding van Nicole, een aantal belangrijke aspecten uit mijn verleden kunnen oppakken en herstellen. De begeleiding van Nicole was hierin belangrijk voor mij en sprak mij vrijwel direct vanaf het begin aan. Al bij het intake gesprek wist ze de vinger op de zere plek te leggen, niet perse prettig maar dit gaf wel direct vertrouwen voor mij.
Mijn traject vroeg om een aantal creatieve en vindingrijke oplossingen en deze wist Nicole goed toe te passen door het opgestelde behandelplan wat aan te passen.
Kortom ik ben blij met de stap naar Nicole en merk nu dagelijks hoeveel hypnotherapie nu al voor mij gedaan heeft.

Janny van Polanen
een jaar geleden

Van de week heb ik bij Nicole een Resetsessie gedaan. Dat is echt geweldig, ik was altijd maar moe, had pijn in mijn rug, heupen en benen. Maar dat is nu allemaal weg, echt bizar dat dit zo goed werkt.
En ik voelde mij rustig en ontspannen, zo fijn.
Geweldig Nicole.
Ik kan het echt iedereen aanraden om deze sessie te doen.

Esther
een jaar geleden

Ik heb een Resetsessie bij Nicole gedaan.
Tijdens de sessie verdween de pijn in mijn nek.
Mijn arm bleef tijdens de sessie wel pijn doen, maar na afloop was dat veel minder en later was het zelfs ineens weg en toen kon ik voor het eerst sinds jaren weer op mijn linkerzij slapen.
Dat de pijn in mijn benen en rug weg is, is echt heel bijzonder, want die pijn heb ik altijd en ook al jaren. Als ik langer moest lopen, zat ik altijd in een rolstoel. Er wordt mij nu door mensen in mijn omgeving gevraagd hoe het komt dat ik ineens zo kwiek loop.
Als ik te lang zit krijg ik wel weer pijn in mijn benen, maar dan hoef ik maar heel even te liggen en dan is het alweer weg. Vroeger was het nooit weg.
Nou, dit komt allemaal door de Resetsessie die ik van Nicole heb gekregen.
Ook kon ik al jaren niet naar de wc en werden mijn darmen geleegd door middel van klysma's en sinds de sessie kan ik ineens elke dag naar de wc.
Deze ene sessie heeft mijn leven echt veranderd.
Ik ben Nicole heel dankbaar.

Marga
een jaar geleden

Onlangs een Reset sessie ontvangen. Het was een mooie ervaring met het onderbewuste. Direct na de sessie voelde ik me licht. Hoe het op langer termijn uitwerkt moet ik nog ervaren. De douchemeditatie is er ter ondersteuning.
Nicole gaf een krachtige begeleiding.

Lisanne
2 jaar geleden

Toen ik bij Nicole kwam had ik heel veel last van angst & durfde ik veel (simpele) dingen niet te doen. Ook maakte ik mezelf heel klein, bijna onzichtbaar. Ik heb hier vaak therapie voor gevolgd, maar niets hielp echt. Tot dat ik bij Nicole kwam. Ik voelde me op m’n gemak en echt gezien. Ze voelt precies aan wat je nodig hebt & is daarnaast ook een ontzettend warm persoon. Ik heb 6 hypnose sessies gedaan en m’n angsten zijn echt heel veel minder & ik merkte ook verandering in hoe anderen op mij reageren. Ik word veel meer opgemerkt en serieus genomen. Daarnaast voel ik me nu een stuk vrijer, wat een van mijn doelen was. Als je ergens mee zit en er zelf niet uitkomt zou ik zeker aanraden hypnose te doen bij Nicole :).

Lisa
2 jaar geleden

Ik ben na 4 sessies van mijn problemen afgekomen. De sessies verliepen goed en ik werd meteen weer terug in mijn eigen kracht gezet. Ik zit goed in mijn vel, ik durf mezelf weer te zijn en ik ben sterker geworden. Ik ben super tevreden :)

Martine
3 jaar geleden

Na de afronding van de sessies, ben ik veel rustiger van binnen geworden, geen onverwerkt verdriet meer. Dit is een nieuwe start voor mij nu! Nicole is een topper, is heel begripvol. De hypnosessies zijn echt een investering voor jezelf! Je moet het jezelf gunnen. Had ik het maar eerder gedaan. Maarrrrr, beter laat dan nooit!

Barry Olthof
4 jaar geleden

Gisteren ben ik tijdens een sessie in regressie gegaan. Nicole heeft mij in trancetoestand gebracht en zo teruggebracht naar mijn vroege kinderjaren. De sessie was heel bijzonder en zover is de uitwerking duidelijk te merken. Dank je wel Nicole!

Rebecca
4 jaar geleden

Ik heb een aantal mooie sessies gehad bij Nicole en dit heeft me heel veel gebracht. Ze heeft een unieke manier van werken en zorgt ervoor dat diepgewortelde negatieve overtuigen worden opgelost. Na zo'n sessie zit ik veel beter in mijn vel, hen nieuwe inzichten en ben positief. Ik raad het iedereen aan.

Moeder van zahra
4 jaar geleden

Onze dochter heeft een aantal behandelingen van Nicole gehad waar zij veel aan heeft gehad en nu nog heeft. Dank voor je geduld en je hulp Nicole!