Let op: Het e-mailadres dat u opgeeft is alleen zichtbaar voor mij, en wordt niet bij uw reactie gepubliceerd. De naam die u opgeeft wel. Anoniem reageren? Gebruik dan een fictieve naam.

Deel geen vertrouwelijke informatie in dit gastenboek. Wilt u contact met mij opnemen? Kijk dan op de pagina contact.

Reactie plaatsen

Reacties

Lisanne
een jaar geleden

Toen ik bij Nicole kwam had ik heel veel last van angst & durfde ik veel (simpele) dingen niet te doen. Ook maakte ik mezelf heel klein, bijna onzichtbaar. Ik heb hier vaak therapie voor gevolgd, maar niets hielp echt. Tot dat ik bij Nicole kwam. Ik voelde me op m’n gemak en echt gezien. Ze voelt precies aan wat je nodig hebt & is daarnaast ook een ontzettend warm persoon. Ik heb 6 hypnose sessies gedaan en m’n angsten zijn echt heel veel minder & ik merkte ook verandering in hoe anderen op mij reageren. Ik word veel meer opgemerkt en serieus genomen. Daarnaast voel ik me nu een stuk vrijer, wat een van mijn doelen was. Als je ergens mee zit en er zelf niet uitkomt zou ik zeker aanraden hypnose te doen bij Nicole :).

Lisa
een jaar geleden

Ik ben na 4 sessies van mijn problemen afgekomen. De sessies verliepen goed en ik werd meteen weer terug in mijn eigen kracht gezet. Ik zit goed in mijn vel, ik durf mezelf weer te zijn en ik ben sterker geworden. Ik ben super tevreden :)

Martine
2 jaar geleden

Na de afronding van de sessies, ben ik veel rustiger van binnen geworden, geen onverwerkt verdriet meer. Dit is een nieuwe start voor mij nu! Nicole is een topper, is heel begripvol. De hypnosessies zijn echt een investering voor jezelf! Je moet het jezelf gunnen. Had ik het maar eerder gedaan. Maarrrrr, beter laat dan nooit!

Barry Olthof
2 jaar geleden

Gisteren ben ik tijdens een sessie in regressie gegaan. Nicole heeft mij in trancetoestand gebracht en zo teruggebracht naar mijn vroege kinderjaren. De sessie was heel bijzonder en zover is de uitwerking duidelijk te merken. Dank je wel Nicole!

Rebecca
2 jaar geleden

Ik heb een aantal mooie sessies gehad bij Nicole en dit heeft me heel veel gebracht. Ze heeft een unieke manier van werken en zorgt ervoor dat diepgewortelde negatieve overtuigen worden opgelost. Na zo'n sessie zit ik veel beter in mijn vel, hen nieuwe inzichten en ben positief. Ik raad het iedereen aan.

Moeder van zahra
2 jaar geleden

Onze dochter heeft een aantal behandelingen van Nicole gehad waar zij veel aan heeft gehad en nu nog heeft. Dank voor je geduld en je hulp Nicole!

Cindy
2 jaar geleden

Na een verhuizing ben ik compleet vastgelopen. Paniekaanvallen, somberheid en nergens meer van kunnen genieten. Raar, want ik had heel veel zin om te verhuizen en er eenmaal wonende: één grote misère. Met hypnotherapie hebben we dit probleem aangepakt. In totaal heb ik vijf sessies gevolgd en al na de eerste afspraak, waar ik goed overstuur binnenkwam, viel er al een enorme last van mm schouders. Weg zijn mn vervelende buien en rotgevoelens. Heeft me gigantisch geholpen; een depressie of in ieder geval een neerwaartse spiraal, plus een nieuwe, dure verhuizing is me bespaard gebleven. Bizar hoe je je problemen met deze therapie kunt tackelen. Nicole vindt niets raar en dat is echt heel prettig, haha. Je voelt je heel comfortabel bij haar, geen drempels om dingen te zeggen. Super blij mee!

Pauline
2 jaar geleden

De hypno-therapie heb ik als heel bijzonder ervaren. Daardoor heb ik blokkades kunnen weten te doorbreken, om verder te kunnen groeien in mijn bewustwordingsproces.
De begeleiding en het geduld van Nicole heb als prettig en ontspannen ervaren.

Yvonne
2 jaar geleden

Na de goede sessie om van mijn katten angst af te komen heb ik ook een sessie gedaan voor mijn bindingsangst en voor de angst die ik opbouwde bij het paardrijden. Voor beide heb ik ongeveer 3 sessies nodig gehad. Met een super resultaat! Inmiddels bijna 2 jaar samen met mijn vriend. En mijn certificaat gehaald voor Manege instructrice... iets waar ik eerder nooit over na zou denken omdat ik bij die cursus zelf ook moest rijden en springen.

Els
2 jaar geleden

Nicole heeft mij zeer goed geholpen bij een misschien wat ongewoon probleem. Zag op tegen de hypnose, maar dat was heel anders dan je verwachtte. Ook heel prettig: ze heeft een engelengeduld.

Vincent Sijs
2 jaar geleden

Het was een fijne ervaring, tot rust en nieuwe inzichten gekomen. Dank voor deze mooie sessie Nicole!

Raoul Claver
2 jaar geleden

Tien jaar geleden liep ik rond met een enorme druk op m’n schouders en een grauwe wolk boven m’n hoofd. Ik was snel geïrriteerd en had het gevoel dat ik overal boos om was. Ik had geen idee hoe dat kwam, want naar mijn idee had ik m’n leven aardig op de rit.
Ik heb een hypnosessie gedaan omdat ik open sta voor therapie en ik benieuwd was of dit mij zou helpen. Ik kan je zeggen dat ik heel blij ben dat ik het gedaan heb!
Het heeft er voor gezorgd dat ik er achter ben gekomen waar het slechte gevoel vandaan kwam, dat ik het heb kunnen ventileren en een plek heb kunnen geven. De druk was van m’n schouders en ik voelde me een stuk lichter!

Sta je hier voor open, dan raad ik het zeker aan om het te proberen!

Arnold
5 jaar geleden

Onze onzekere dochter heeft veel gehad aan de sessies bij Nicole.
Dankzij de therapie kon ze ook gebeurtenissen uit het verleden een goede plek geven.

Yvonne
5 jaar geleden

In het verleden heb bij Nicole een succesvolle EFT behandeling gedaan omdat ik bang voor katten was. Door deze behandeling ben ik volledig van de angst af! Echt geweldig!!!

Nanc
5 jaar geleden

Ik ben bij Nicole geweest en alles heeft een plek gekregen waarvoor ik kwam. Dank?